Átadták "Az év fogyasztóvédelmi referense" díjakat


Keszthelyi Nikolettától, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkárától vették át2019. február 21-én az "Év fogyasztóvédelmi referense 2018" díjakat.

Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár (ITM) Fővédnöki köszöntője

Átadták az "Év fogyasztóvédelmi referense 2018" díjakat. A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) által szervezett díjátadó ünnepségen Keszthelyi Nikoletta az Innovációs és Technológiai Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkárától a Takko Fashion, az Auchan Magyarország, az E.On Ügyfélszolgálat., a Praktiker Magyarország és a Szentkirályi-Kékkúti fogyasztóvédelmi referense vehette át az elismerést.

A tavalyi év sikerét követően a Benczúr Ház Dísztermében ma ismét kiosztásra került az "Év Fogyasztóvédelmi Referense" díj. Az immár hagyományossá vált díj annak az elismerése, hogy a nyertes pályázók és az őket foglalkoztató vállalkozások a kötelező törvényi minimum teljesítésén túlmutatóan a fogyasztóvédelmi szemlélet erősítését, a fogyasztóbarát vállalati kultúra megjelenítését is teljesítik. Ez egyaránt sikert jelent a fogyasztóvédelmi referensnek, a vállalkozásnak, a fogyasztónak és a fogyasztóvédelem egészének. 

A győzteseket dr. Suhajda Zsuzsanna, a FORE alelnöke és a rendezvény házigazdája mutatta be. Gratulálunk az idei győzteseknek: Tóth Melindának (Takko Fashion Kft), Albert Teréziának (Auchan Magyarország Kft.), Benedek-Nagy Ritának (E.ON Ügyfélszolgálati Kft), Borsfay Szilviának (Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft) és Dr. Szabó Balázsnak (Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.).

A pályázat a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával került meghirdetésre.

A rendezvénnyel kapcsolatos közlemény megtekinthető az MTI Országos Sajtószolgálat oldalán is.

Képek