Hírek


A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról szólt a FORE március 19-i szakmai rendezvénye

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról, a gazdasági reklámokról és a békéltető testületek megújult eljárásáról is szó volt a FORE 2024. március 19-i workshopján

Tovább »

A FORE alelnök a Duna TV „Család-barát” című műsorának szakértője volt

Dr. Suhajda Zsuzsannát a termékek kiszerelésének csökkenésére vonatkozó új tájékoztatási szabályokról kérdezték

Tovább »

FORE szakmai rendezvény 2024. március 19-én

​A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület az „Aktualitások a Gazdasági Versenyhivatal fogyasztóvédelmi feladatai körében” címmel hibrid (online és jelenléti) módon megrendezésre kerülő szakmai rendezvényt szervez.

Tovább »

A jövő évtől alkalmazandó új fogyasztóvédelmi szabályokról tartottunk workshopot az Auchanban

"Mire készüljön a vállalkozás 2024. január 1-jétől?" címmel a FORE 2023. november 30-án workshopot tartott Budaörsön az AUCHAN Magyarország Kft. fogyasztóvédelmi referensei részére.

Tovább »

Teltházas volt a BKIK-FORE-BBT szakmai konferenciája

Nagy érdeklődés mellett került sor 2023. szeptember 13-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) és a Budapesti Békéltető Testület (BBT) fogyasztóvédelmi szakmai konferenciájára

Tovább »

Közös szakmai konferenciát rendez a BKIK, a FORE és a BBT 2023. szeptember 13-án

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) és a Budapesti Békéltető Testület (BBT) a 2023. szeptember 13-án fogyasztóvédelmi szakmai konferenciát tart.

Tovább »

A békéltetés volt a Fogyasztóvédelmi Tanács félévzáró ülésének fő témája

Idén már harmadik alkalommal került sor a Fogyasztóvédelmi Tanács ülésére. Az újabb ülés megtartását elsősorban a fogyasztóvédelmi szakterület első félévi aktivitása, ezen belül is a fogyasztóvédelemről szóló törvény módosítása indokolta.

Tovább »

Együttműködési Megállapodás a BKIK-val és a Budapesti Békéltető Testülettel

Együttműködési Megállapodást kötött a FORE a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával (BKIK) és az általa működtetett Budapesti Békéltető Testülettel (BBT). Az Együttműködési Megállapodás ünnepélyes aláírására 2023. június 14-én került sor.

Tovább »

Első kézből kaptunk tájékoztatást az elérhetőbb fogyasztóvédelemről szóló új törvénymódosításról

Első kézből kaptunk tájékoztatást az elérhetőbb fogyasztóvédelemről szóló új törvénymódosításról Dr. Kupecki Nóra alkotmányjogi jogalkotásért és fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkártól a 2023. május 15-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen (P...

Tovább »

A Fogyasztóvédelmi Tanács megtárgyalta az új fogyasztóvédelmi jogszabálymódosító csomagot

Az Igazságügyi Minisztériumban (IM) 2023. március 27-i ülésén a Fogyasztóvédelmi Tanács (FT) megtárgyalta az „elérhetőbb fogyasztóvédelem érdekében szükséges jogszabályok módosításáról szóló javaslatcsomagot”

Tovább »