"Az év fogyasztóvédelmi referense" díjátadó


2018. február 28-án a Benczúr Palota Dísztermében átadták "Az év fogyasztóvédelmi referense" 2017 évi nyerteseinek a díjakat.

A díjátadó rendezvény Gyaraki József úr, a REGIO Játékkereskedelmi Kft. alapító-  ügyvezetőjének előadásával vette kezdetét. Az előadásban bemutatásra került a REGIO Játékkereskedelmi Kft. 1990-ben kezdődött történetének napjainkig tartó sikertörténete. Ismertetésre került továbbá a fogyasztóvédelmi referenseknek a vállalalat mindennapjaiban betöltött nélkülözhetetlen szerepe is. Ezt követően került sor a díjazottak bemutatására és átadására.

"Az év fogyasztóvédelmi referense" pályázatokat elbíráló FORE Bíráló Bizottság 2018. január 30-i döntése alapján "Az év fogyasztóvédelmi referense" díjat a kereskedelmi kategóriában Hódosi Zoltán, a REGIO Játékkereskedelmi Kft. fogyasztóvédelmi referense, a pécsi áruház vezetője, az élelmiszer-előállítási kategóriában dr. Oldal Bálint, a BUNGE Zrt. fogyasztóvédelmi referense, a vállalkozás termékbiztonsági koordinátora, a közmű-szolgáltatási kategóriában Galambosi Adrienn, az E.On Ügyfélszolgálati Kft. fogyasztóvédelmi referense nyerte el. Tekintettel arra, hogy a kereskedelmi kategóriában több színvonalas pályázat is érkezett, a Bíráló Bizottság döntése alapján "Az év fogyasztóvédelmi referense" különdíjban részesült  Lipsiczki Andrea, a BAUHAUS Szakáruházak Kereskedelmi Bt. fogyasztóvédelmi referense és Joó Tímea Krisztina, a Szinga-Sport Kft. fogyasztóvédelmi referense.

A díjátadón bemutatásra kerültek a nyertes pályázatok, a díjazott fogyasztóvédelmi referensek munkája, ide értve azt a vállalati környezetet is, amely lehetővé tette számukra a fogyasztóvédelmi referensi tevékenység hatékony ellátását és ezáltal a vállalkozás fogyasztóvédelmi elkötelezettségének elmélyítését. 


A díjazottaknak gratulálunk és munkájukhoz további sikereket kívánunk!

Képek