Első kézből a jótállási szabályok változásáról


A FORE a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával 2020. október 6-án a jótállási szabályok változásáról hibrid (on- és offline) workshopot tartott a Praktiker Kft. fogyasztóvédelmi referenseinek az Innovációs és Technológiai Minisztérium közreműködésével

Dr. Török Zoltán, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Fogyasztóvédelmi Helyettes Államtitkárságának osztályvezetője a jótállás 2021. január 1-jétől alkalmazandó új szabályait és azok alkalmazására vonatkozó ismertetést tartott.

Dr. Bures Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület elnöke előadásában a felvázolta a szavatossági és jótállási jogokra és azok érvényesítésére vonatkozó szabályok módosulásának a békéltető testületek eljárásaival kapcsolatban várható hatásait.

Dr. Suhajda Zsuzsanna a FORE alelnöke összefoglalta a fogyasztóvédelem terén 2020. évben történt fontos jogszabályi változásokat.

A workshopon elhangzottak a FORE hírlevélben kerülnek részletesen ismertetésre.

A rendezvény a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Támogatáskezelő által kezelt Nemzeti Együttműködési alap NEA-20-KK-O-V-0833 kódszámú, "Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2020." által támogatott.

Letölthető logók – bgazrt.hu

Képek