Közös szakmai konferenciát rendez a BKIK, a FORE és a BBT 2023. szeptember 13-án


A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) és a Budapesti Békéltető Testület (BBT) a 2023. szeptember 13-án fogyasztóvédelmi szakmai konferenciát tart.

A „Fogyasztóvédelmi aktualitások a lehetőségek és az együttműködések tükrében” címmel megrendezésre kerülő BKIK-FORE-BBT szakmai konferencia fő célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak a 2024. január 1-től megújuló békéltető testületi eljárásra való felkészülésben. Mint ismeretes, a fogyasztóvédelmi törvény jövő évtől alkalmazandó egyik új rendelkezése szerint a békéltető testületek alávetési nyilatkozat nélkül is kötelezést tartalmazó határozatot hozhatnak a vállalkozásokkal szemben a törvényi feltételek teljesülése esetén. Ugyanakkor a vállalkozás az együttműködési kötelezettségnek online részvétellel is eleget tehet majd.

A konferencián előadást tart Dr. Suhajda Zsuzsanna a FORE alelnöke és Borsfay Szilvia a FORE „Év fogyasztóvédelmi referense” díjazottja is.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia részletes programja és a regisztráció a BKIK honlapján érhető el, itt:

https://bkik.hu/hu/esemenyek/fogyasztovedelmi-aktualitasok-a-lehetosegek-es-az-egyuttmukodesek-tukreben

Letölthető meghívó: program-0d491e30f6.pdf