Online workshop az ITM fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkársága részvételével


A FORE 2020. november 12-én a jótállási szabályok változásáról online workshopot tartott 20 nagyvállalat fogyasztóvédelmi referensének az ITM Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága közreműködésével, a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával

A FORE által szervezett online workshopon résztvevő mintegy 20 nagyvállalat munkatársait dr. Suhajda Zsuzsanna, a FORE alelnöke köszöntötte.

Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárságának vezetője előadásában a tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállására, valamint a minőségi kifogások intézésére vonatkozó jogszabály módosításokkal kapcsolatos előadást tartott, amelyet konzultáció követett.

A konzultáció során a résztvevők által feltett kérdésekre Helyettes államtitkár asszony mellett a szabályozás kidolgozásában részt vett dr. Szomori Béla főosztályvezető, dr. Eitmann Norbert főosztályvezető és dr. Török Zoltán osztályvezető válaszoltak.

Ezúton is megköszönjük az ITM Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága vezető beosztású munkatársainak, hogy nagy szakmai elkötelezettséggel álltak a FORE tagjainak és a fogyasztóvédelmi referenseknek rendelkezésére.

Emellett minden érdeklődő szíves figyelmébe ajánljuk a Fogyasztóvédelmi Portálon elérhető Jótállás 2021 menüpontot , amelyre az ITM Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága folyamatosan helyezi ki a szöveges tájékoztatókat és infografikákat.

A rendezvény a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Támogatáskezelő által kezelt Nemzeti Együttműködési alap NEA-20-KK-O-V-0833 kódszámú, "Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2020." által támogatott.

Letölthető logók – bgazrt.hu